Onze klanten

Wij werkten al eerder met deze fantastische organisaties samen om hun digitale samenwerking met Microsoft Teams naar het volgende niveau te tillen.

Na een succesvolle uitrol van Office 365 en Microsoft Teams bij Mediahuis België in 2019 gingen we in 2020 aan de slag om de nieuwe manier van werken verder ingang te laten vinden in de Nederlandse organisatie. Daar zorgde COVID-19 voor de nood aan een versnelde uitrol van Microsoft Teams als totaaloplossing.

Bij Barco zorgden we voor een selfservice tool, werkten we de governance structuur uit en startten we een uitgebreid veranderingsprogramma (met een wereldwijd ambassadeurs uit meer dan 10 landen) om Microsoft Teams tot bij meer dan 2000 medewerkers te brengen. We trainden er ook meer dan 1000 gebruikers uit 17 verschillende landen.

We begeleiden de IT-afdeling van La Lorraine met het uitwerken van een governance kader en het bouwen van een selfservice tool voor het aanmaken van Microsoft Teams-omgevingen. We zetten er pilootprojecten op uit verschillende landen en samen met HR werkten we een trainingsaanbod uit en creëerden we een netwerk van ambassadeurs in wereldwijde organisatie

Dit zeggen onze klanten

Leer ons kennen

Neem even de tijd en maak kennis met de mensen achter thinkTeams.

think teams