Ons team

De rode draad binnen ons team: wij zijn er één voor één van overtuigd dat Microsoft Teams de samenwerkingstool is van vandaag én morgen. Samenwerking en teamwork zijn de onderscheidende kenmerken voor moderne organisaties. Microsoft Teams bundelt dit in een slimme tool die daarnaast ook nog eens naadloos integreert binnen Microsoft 365 (Office apps, SharePoint, procesautomatisatie).

Wij kijken ernaar uit om op een frisse en pragmatische manier samen te werken met de ICT- en HR afdeling in jouw organisatie zodat de transitie naar de nieuwe manier van werken ook effectief een succesvolle realiteit wordt.

Hans Vandenberghe

Lead Consultant / Teams Trainer

Hans heeft meer dan 10 jaar ervaring in de digitale werkplek (intranetten, enterprise social networks, Office 365) en was al bezig met pilootprojecten in Microsoft Teams toen de applicatie nog in haar kinderschoenen stond. Ondertussen is er veel veranderd en heeft hij Teams zien evolueren van een technologie-experiment naar een volwaardige businessapplicatie die voor veel medewerkers in organisaties het leven gemakkelijker kan maken. 

Hans is ervan overtuigd dat voor de jonge generatie een tool als Microsoft Teams heel natuurlijk overkomt. Zijn doel is om organisaties met Microsoft Teams te laten werken op een manier die zo natuurlijk is dat niemand meer heimwee heeft naar het gebruik van e-mail en file servers.

Joke is zelfstandig communicatiespecialist en digital transformation coach. Binnen thinkTeams bundelt ze deze krachten en zal ze daarnaast ook de projectmatige touwtjes in handen houden. Voor Joke is het belangrijk dat de eindgebruiker actief – vanaf de start – meegenomen wordt in het veranderproces en het waarom van de digitale transformatie. Microsoft Teams is een ontzettend krachtige tool áls er actief en blijvend mee gewerkt wordt. Daarom: inspireren, motiveren en engageren van eindgebruikers door middel van een sterk communicatie- en user adoptionplan. 

Joke Jacob

User Adoption Expert/ Projectcoördinator / Teams Trainer 

Tim Govaert

Process Expert

Digitaal comfort op de werkvloer, dat is waar het voor Tim om draait. Medewerkers verdienen een digitale werkplek waar efficiëntie centraal staat, zodat zij zich kunnen focussen op de kernactiviteiten van hun job. De automatisering van processen speelt hierin een grote rol.

Microsoft Teams is een prachtige communicatietool met enorm veel mogelijkheden voor procesautomatisering. Door specifieke workflows te integreren kan je de volledige Microsoft Teams-omgeving naar een hoger niveau tillen. Tim ontwierp het digitaal platform Ishtar Online dat volledig integreert met Microsoft Teams en de complexe taken rond documentbeheer en governance automatiseert.

Rino kent SharePoint en Microsoft Teams als geen ander. Hij ontwikkelde al verschillende applicaties die, in combinatie met Microsoft Teams, het samenwerkingsplatform nog meer tot zijn recht laat komen. Ook Power Automate en tal van andere Office 365 applicaties kennen voor hem geen geheimen. Rino is in onze projecten het aanspreekpunt voor technische oplossingen en antwoorden op vragen over security en governance.  

Rino Gulisano

Technical Expert

Nood aan advies?

Ga een gesprek aan met één van onze experts en krijg antwoord op jouw vragen rond Microsoft Teams.

vragen over Microsoft Teams